0222 318 229

Schildersabonnement

Schilderwerk is iets wat je moet bijhouden. Maar lang niet iedereen heeft zin of tijd om op een ladder te gaan staan of te schuren. Steeds vaker kiezen mensen daarom voor een abonnement op de schilder. Wij verstaan ons vak en werken met de beste materialen. U bent zo niet alleen verzekerd van een woning die er mooi uitziet. Het houtwerk is bovendien optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Zo wordt houtrot voorkomen en nemen de onderhoudskosten op termijn af.


De voordelen:

• Uw schilderwerk ziet er goed uit, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.
• U weet van tevoren al hoeveel geld u kwijt bent aan het onderhoud.
• Het is gemakkelijk. Door het contract is ervan tevoren al afgesproken wanneer het schilderwerk gedaan wordt en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.
• U heeft de garantie dat uw schilderwerk door vakmensen gedaan wordt en altijd in perfecte staat wordt opgeleverd.
• Wanneer uw woning goed onderhouden is en er geen achterstallig onderhoud is, zal dit een positief effect hebben op een eventuele taxering van uw woning.


Kosten schilderwerk

De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van de grootte van uw woning en het afgesproken tarief. Voordat het onderhoudscontract brengen wij samen met u uw wensen en behoeften in kaart. Aan de hand hiervan kunnen wij een realistisch kostenplaatje opstellen.

Wilt u meer informatie over onze tarieven of een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op.