0222 318 229

Expert

Bij bijzondere gebouwen kunt u denken aan kerken of monumentale panden. Het schilderen van zo’n gebouw vereist vakmanschap en kennis van zaken. Daarnaast is de werkvoorbereiding vaak langer en dienen er met meer facetten rekening gehouden te worden. Met producten van de hoogste kwaliteit krijgt het gebouw de beste bescherming en het fraaie uiterlijk dat het verdient.

  • template-900x600-kerkje-projectdetail
  • template-900x600-kerkje-deatilfoto-
  • template-900x600-kerkje-projectoverzicht
  • template-900x600-kerkje-projectdetail
  • template-900x600-kerkje-deatilfoto-
  • template-900x600-kerkje-projectoverzicht

Schildertechniek

Monumentenzorg maar ook particulieren en bedrijven willen steeds vaker gebruik maken van het restaureren of het opnieuw aanbrengen van oude schildertechnieken zoals marmerimitatie, houtimitatie of vergulden. Bremer Schilders heeft veel kerken op Texel in onderhoud.

 

Fotobehang

Wil je de woonkamer een flinke makeover geven? Of je kantoor- of werkruimte? Denk dan eens aan Airtex wandbekleding, vakkundig aangebracht door de specialisten van Bremer Schilders.

Een beprint behang waarmee u diverse uiteenlopende ruimtes kunt voorzien van een prachtige (eigen) muurprint. Airtex is een PVC-doek en heeft een zeer fijne structuur waardoor haarscherpe prints gerealiseerd kunnen worden. Met de maximale afmetingen van vijf meter hoogte tot veertig meter lengte heeft u de mogelijkheid om ook grote ruimtes/wanden te voorzien van prints uit één stuk en direct sfeer in de leefruimte te brengen. Het materiaal is waterafstotend, vandalismeproof" en heeft een B1 en M2 brandcertificering.

Airtex wordt veel gebruikt voor kantoren, horeca, instellingen in de gezondheidszorg, winkels, entrees, en beurswanden. Tegenwoordig hebben ook veel particulieren de weg gevonden naar een volledig geprinte muur middels airtex-behang. Leuk om de kinderkamer, gang, keuken of woonkamer te verfraaien.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies of gratis offerte.

Offerte aanvragen?

pijl-rechts.png

Schildersabonnement

pijl-rechts.png
pijl-rechts.png